MENU

Oorbellen via Klarna en Afterpay achteraf betalen

53 dagen geleden door Alisha geschreven

Alles over oorbellen lees je hier

Het dragen van accessoires is een uitstekende manier om jouw dagelijkse outfits helemaal compleet te maken. Het mooiste van alles is dat je dankzij alle verschillende soorten accessoires elke dag weer opnieuw een compleet andere look kunt creëren. De meest populairste accessoires die door veel mensen worden gebruikt zijn sieraden. Van oorbellen tot ringen en van kettingen tot armbanden. Met zo’n grote keuze aan sieraden, is het wel vanzelfsprekend dat je op een hoop plekken terecht kunt om de juiste accessoires voor jezelf te kopen. Eén van deze plekken is oor-bellen.nl, waar je kunt kiezen uit een breed assortiment aan oorbellen in diverse kleuren en maten. Waar je dus ook naar op zoek bent, bij oor-bellen.nl vind je het.

Over oorbellen

Oorbellen worden tegenwoordig door zoveel mensen gedragen dat niemand er meer raar van opkijkt. Oorbellen vallen onder de categorie sieraden en zijn te vinden in diverse vormen, zoals een ring. Een oorbel is eigenlijk een piercing, maar wordt al voor een langere tijd niet meer als een piercing geclassificeerd doordat deze zodanig is ingeburgerd over de hele wereld. Oorbellen zijn één van de oudste soorten sieraden, die bekend zijn de geschiedenis van de mensheid. Vroeger werden oorbellen voornamelijk gedragen door zeelui. Deze gouden oorbel werd gezien als een soort verzekering, dat wanneer de drager zou verdrinken, de oorbel zou worden verkocht om de kosten van de begrafenis te kunnen betalen. Sinds de jaren 90 begonnen steeds meer mensen meerdere oorbellen in beide oren te dragen, in plaats van één oorbel aan elke oor. Over het algemeen dragen de meeste vrouwen één of meerdere oorbellen aan beide oren. Echter dragen tegenwoordig ook steeds meer mannen meerdere oorbellen in één of beide oren. Door de jaren heen, werden oorbellen uit steeds meer verschillende materialen gemaakt. Daarnaast werden steeds meer andere materialen gebruikt, zoals parels, edelstenen en kralen, om extra toevoegingen te geven aan de oorbellen. Het dragen van oorbellen kan op zoveel eindeloze manieren. Iedereen heeft een eigen stijl en kiest daarom ook voor het dragen van verschillende soorten oorbellen. Met een gigantisch aanbod aan oorbellen kan het best lastig zijn om vast te stellen welke oorbellen het beste bij jouw passen. Bij het uitzoeken van passende oorbellen wordt vaak aangeraden om te kijken naar jouw eigen stijl, gezichtsvorm en haarkleur. Uiteraard zijn er geen regels over hoe je oorbellen moet dragen, dus je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Oorbellen dragen: het begin van een avontuur

Het dragen van oorbellen is voor een hoop mensen natuurlijk superleuk, maar voordat je kunt beginnen met het dragen van oorbellen moet je hiervoor gaatjes laten schieten. Het laten schieten van gaatjes kan best spannend de eerste keer en zeker voor jonge kinderen. In Nederland is er geen minimumleeftijd vastgesteld voor wanneer je gaatjes mag prikken. Echter kiezen veel juweliers ervoor om pas gaatjes schieten bij baby’s die ouder zijn dan drie maanden. Over het algemeen kiezen veel ouders ervoor om hun kinderen gaatjes te laten schieten nadat ze zes maanden oud zijn. Gaatjes schieten kan alleen worden gedaan in het gedeelte van het oor waar zich geen kraakbeen bevindt. Voor oorbellen die door het kraakbeen heen gaan, moet je bij een ervaren piercer langsgaan. De oorbellen die worden gebruikt bij het schieten van de gaatjes moeten voor zes weken worden ingehouden, zodat het gaatje goed kan genezen voordat je hier een andere oorbel in kunt doen. Tijdens deze zes weken is het belangrijk om de gaatjes twee keer per dag te reinigen met een zoutoplossing of een neutrale zeep. Haal de oorbellen er niet uit tijdens het schoonmaken, maar draai deze rustig rond zodat de zoutoplossing of neutrale zeep goed in het gaatje trekt. Ook nadat je gaatjes volledig zijn genezen is het van uiterst belang dat je deze goed schoon blijft houden en regelmatig controleert, samen met je oorbellen, om te voorkomen dat je een ontsteking oploopt. Voor jonge kinderen die voor het eerst oorbellen dragen wordt het aangeraden om kiezen voor steriele zilveren oorbellen. Voordat je de oorbellen inbrengt was je altijd je handen en is het verstandig om de oorbellen goed schoon te maken met Sterilon.


Waarom kiezen voor oor-bellen.nl?

Voor het kopen van goede kwaliteit oorbellen, weten veel mensen niet gelijk waar ze hiervoor nou precies op zoek moeten gaan. Bij het kopen van een set oorbellen wil je hier natuurlijk lang van blijven genieten, zonder dat de kleur snel vervaagt, slap wordt of oncomfortabel gaat zitten. Bij oor-bellen.nl streven wij er dus naar om jou te voorzien van onze beste service. Je kunt uit ons brede assortiment aan oorbellen kiezen voor een redelijke prijs dat in jouw budget valt. Alle prijzen van onze oorbellen worden inclusief BTW en andere belastingen aangegeven, zodat je voor het afronden van je bestelling voor geen enkele verrassing komt te staan. Daarnaast kun je bij oor-bellen.nl van tijd tot tijd profiteren van diverse aanbiedingen zolang onze voorraad strekt. Onze voorraad oorbellen worden zo goed mogelijk bijgehouden door ons personeel. Uiteraard kan het wel eens voorkomen dat een bepaald artikel net niet meer op voorraad ligt, wanneer jij deze op het oog hebt. Ook hier helpen we je graag bij door contact met je op te nemen over de leveringsmogelijkheden van jouw gewenste product.

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van november

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Recente artikelen

Meer over herenarmbanden

Chat openen
1
Heb je een vraagje over de "Oorbellen via Klarna en Afterpay achteraf betalen"? Ik help je graag verder via WhatsApp. Groetjes Henry