MENU

Bouw je oorbellen korting op bij elke nieuwe bestelling

31 dagen geleden door Alisha geschreven

Een klantvriendelijke service bij oor-bellen.nl is alles wat je nodig hebt

Oorbellen zijn veel meer dan simpele accessoires om iets extra’s toe te voegen aan je dagelijkse outfits. Het zijn waardevolle sieraden met soms ook een emotionele waarde, die je niet even makkelijk kunt vervangen. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat er iets met je oorbel(len) gebeurt, waar jij zelf geen controle over hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beroving of een fabrieksfout. Bij oor-bellen.nl bieden wij daarom voor alle producten een wettelijke garantie aan. Hiernaast kan het ook voorkomen dat er klachten ontstaan. Dit kan zich bijvoorbeeld voordoen bij het leveren van je bestelling of zelfs tijdens het gebruik van de oorbellen. Als dit het geval is kun je dit bij ons aangeven door een speciaal contactformulier bij onze klantenservice in te vullen en hier jouw naam en ordernummer in te vullen. Binnen drie werkdagen zullen wij contact met jou opnemen over jouw klacht(en) om deze te bespreken en hier een oplossing voor te vinden.

Good to know voor het bestellen

Het plaatsen van je bestelling op oor-bellen.nl is ontzettend eenvoudig met slecht een paar drukken op de knop. Uiteraard zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het plaatsen van je bestelling. Ten eerste heb bij oor-bellen.nl te maken met verzendkosten. Wanneer je geplaatste bestelling onder de €15,00 is, betaal je €2,50 aan verzendkosten. Komt jouw bestelling boven de €15,00 uit? Dan betaal je geen verzendkosten over je bestelling. Ten tweede zorgen wij ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt verwerkt, nadat je deze hebt geplaatst. Zodra jij je bestelling hebt geplaatst, zorgen wij ervoor dat deze dezelfde werkdag, of eerstvolgende werkdag, meteen wordt verwerkt na je betaling. Bij oor-bellen.nl kun je eenvoudig betalen met onder andere iDeal, creditcard, VVV-cadeaubonnen of bitcoin. Ook kun je gebruikmaken van een aantal buitenlandse betaalmethodes zoals SOFORT-banking en belfius direct net. Alle bestellingen van oor-bellen.nl worden verzonden met PostNL en worden meestal de volgende werkdag op het gewenste adres geleverd. Moet jouw bestelling in België worden afgeleverd? Dan zal deze ongeveer in drie werkdagen worden verzonden.

Niet tevreden? Dat is geen probleem

Het kan zeker wel eens voorkomen dat wanneer je jouw bestelling ontvangt dit niet helemaal is zoals je gehoopt had. Zo kun je de keur van de oorbellen toch niet helemaal mooi vinden of is deze toch net is groter dan je zelf gedacht had. Dit kan iedereen overkomen en daarom kun je bij oor-bellen.nl jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Houd hierbij wel rekening mee dat de verpakking van de oorbellen gesloten moet blijven, in verband met hygiënische veiligheid. Alle oorbellen worden geleverd in een doorzichtige verpakking waardoor deze goed zichtbaar zijn en hygiënisch beschermd blijven. Als de verpakking gebroken of gescheurd is, kun je deze helaas niet ruilen of terugsturen. 

Proces terugsturen of ruilen artikelen

Wanneer je ervoor kiest om een artikel terug te sturen of te ruilen, worden er een aantal dingen van je gevraagd. Eerst wordt er van je gevraagd om een RMA-formulier in te vullen, die je op de website kunt terugvinden onder ‘mijn account’. Vervolgens wordt er van je gevraagd om het RMA-formulier op te sturen samen met ontvangst van het aankoopbedrag en verzendkosten van de heenzendingen en ontbinding van de overeenkomst. Naast deze document stuur je ook het artikel mee terug in de originele envelop, met ‘retour afzender’ daarop aangegeven. Het is ook mogelijk om het artikel terug te sturen in een eigen envelop, maar hier worden wel portokosten voor in rekening gebracht. Op de website van oor-bellen.nl staan alle adresgegevens vermeld die je nodig hebt voor het terugsturen van je artikelen. Wanneer wij de retourzending ontvangen zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt verwerkt. Het bedrag hiervoor zal van je accountsaldo worden opgenomen en het bedrag van het product zal worden teruggestort op de desbetreffende rekening.

Bouw je korting op bij elke bestelling

Wanneer jij een bestelling plaatst bij oor-bellen.nl willen wij je hier natuurlijk bij bedanken. Daarom spaar je bij elke geplaatste bestelling 10% accountsaldo op. Zoals de naam het al weggeeft is het accountsaldo gekoppeld aan jouw persoonlijke account bij oor-bellen.nl. Na het plaatsen van je bestelling wordt 10% van het bedrag van je geplaatste bestelling toegevoegd aan je accountsaldo. Deze kun je vervolgens bij je volgende bestelling weer inwisselen binnen 365 dagen.

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van november

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Recente artikelen

Meer over herenarmbanden

Chat openen
1
Heb je een vraagje over de "Bouw je oorbellen korting op bij elke nieuwe bestelling"? Ik help je graag verder via WhatsApp. Groetjes Henry